Back to overview
Degraded

Aflevering e-mails vertraagd

Dec 16 at 06:34pm CET
Affected services
E-mail service provider(s)

Resolved
Dec 17 at 05:11pm CET

Afgelopen uren is het probleem niet meer teruggekeerd. Zojuist zijn we dan ook terug geschakeld naar verzending van e-mails via onze primaire provider.

Wel houden we de communicatie vanuit de provider dit weekend nog in de gaten.

Updated
Dec 17 at 12:57pm CET

De storing zou zijn verholpen, en verzending zou weer goed moeten werken. Om er zeker van te zijn dat het goed blijft werken, wachten we de komende 4 uur of de systemen stabiel blijven.

Updated
Dec 17 at 08:12am CET

Afgelopen nacht zijn e-mails succesvol verzonden via onze backup provider. Helaas heeft onze primaire provider nog steeds last van netwerkproblemen. Daarom zullen we ook deze ochtend nog niet terug schakelen.

Updated
Dec 16 at 09:10pm CET

Afgelopen uur is er geen verbetering geconstateerd. Daarom hebben we besloten om ook de komende twaalf uur geen gebruik te maken van onze primaire provider. Daarmee kunnen we voorkomen dat de vele automatische mails in de nacht niet verzonden kunnen worden.

Morgenochtend bekijken we de status opnieuw voordat we terugschakelen.

Updated
Dec 16 at 08:19pm CET

Het netwerkprobleem blijkt nog niet volledig te zijn verholpen. We blijven nog gebruik maken van onze tweede provider.

Updated
Dec 16 at 07:59pm CET

Het netwerkprobleem is verholpen en de verzending van de e-mails in de wachtrij wordt weer opgestart. Zodra we wachtrij is bezorgt en de verzending stabiel blijft, gaan we terug schakelen naar deze primaire provider.

Updated
Dec 16 at 07:50pm CET

Er zijn momenteel 35 e-mails die 'blijven hangen' en tot op heden nog niet afgeleverd konden worden. Deze e-mails zullen alsnog bij de ontvanger worden afgeleverd als het netwerkprobleem is verholpen. Alle e-mails die nu worden verzonden zullen wel direct worden afgeleverd.

Updated
Dec 16 at 07:43pm CET

We zijn omgeschakeld naar onze tweede (back-up) provider, waardoor de verzonden e-mails direct worden afgeleverd. We houden de updates in de gaten en schakelen weer terug indien dit mogelijk is.

Updated
Dec 16 at 07:22pm CET

De oorzaak zit in bij een grote netwerkprovider, waardoor emails 'blijven hangen'. We gaan het systeem voorbereiden om om te schakelen om buiten dit netwerk om te kunnen verzenden.

Updated
Dec 16 at 06:58pm CET

Helaas hebben we nog geen update ontvangen. Mocht het probleem niet snel opgelost zijn, zullen wij onze systemen omzetten naar onze alternatieve mailprovider.

Created
Dec 16 at 06:34pm CET

Momenteel worden emails met vertraging afgeleverd bij de ontvangers. De provider onderzoekt de oorzaak.