Back to overview
Downtime

MKB Marketing Team offline

Sep 08 at 06:53pm CEST
Affected services
zorglink.nl

Resolved
Sep 09 at 05:32am CEST

De problemen bij MKB Marketing Team zijn inmiddels verholpen.

Updated
Sep 08 at 09:25pm CEST

Inmiddels is er een update gekomen van het datacenter waar de problemen zijn ontstaan met de koeling. Door de hitte is alle apparatuur te heet geworden en kunnen de reguliere koelingen het niet meer aan. Er zijn noodkoelinstallaties onderweg en er is de verwachting dat de units rond 23:30 uur operationeel zullen zijn.

Het is onbekend hoelang het koelproces duurt. Zodra de temperatuur naar acceptabele waardes zijn gezakt wordt de hardware weer gestart.

Omdat er geen zicht is op een oplossing voor middernacht zullen wij voorlopig geen nieuwe updates plaatsen.

Zoals eerder aangegeven willen we nogmaals benadrukken dat onze diensten bereikbaar zijn en slechts onze marketing website zorglink.nl niet bereikbaar is.

Updated
Sep 08 at 09:08pm CEST

Gezien de omvang van de storing bij de provider hebben wij niet alleen meldingen geplaatst op de pagina's van onze website, maar sommige pagina's doorverwezen naar onze eigen website praktijkonline.com welke geen problemen ondervindt.

De tien meeste bezochte pagina's worden automatisch doorgestuurd naar de informatie op onze algemene website. Bij alle andere staat de melding over de storing waarbij doorgeklikt kan worden naar de algemene pagina over de praktijksoftware.

Updated
Sep 08 at 08:19pm CEST

Helaas is op dit moment nog geen verandering.

We hebben tijdelijk een onderhoudsmelding op de webpagina's toegevoegd.

Zoals eerder aangegeven willen we benadrukken dat onze diensten bereikbaar zijn en slechts onze marketing website zorglink.nl niet bereikbaar is.

Updated
Sep 08 at 06:57pm CEST

Door een storing bij de provider van onze marketing website zorglink.nl is deze op dit moment niet bereikbaar.

De praktijksoftware en al onze diensten ondervinden geen problemen.

Created
Sep 08 at 06:53pm CEST

zorglink.nl went down.