Back to overview
Maintenance

Gepland onderhoud servers

Dec 08 at 09:45pm CET  –  Dec 08 at 11:02pm CET
Affected services
Praktijksoftware Zorglink - Software
Praktijksoftware Zorglink - Database
Praktijk.Online Cliëntportal
Praktijk.Online Afspraakwidget

Resolved
Dec 08 at 11:02pm CET

Alle functionaliteit is gecontroleerd en werkt zonder problemen. Daarmee is het onderhoud dan ook volledig afgerond. We gaan de automatisch taken nu ook weer opstarten.

De totale downtime was slechts een kleine tien minuten.

Updated
Dec 08 at 10:54pm CET

Het technische onderhoud is afgerond en de servers zijn weer bereikbaar. We gaan momenteel handmatig alle functionaliteit controleren. Hoewel je zelf nu ook weer zou kunnen inloggen, adviseren we om te wachten tot wij deze controle hebben afgerond.

Updated
Dec 08 at 10:38pm CET

Iets later dan gepland, maar zojuist is de server uitgeschakeld zodat de benodigde updates kunnen worden uitgevoerd. Zodra deze upgrade is uitgevoerd zal de server enkele malen worden herstart waarna wij alles handmatig gaan controleren op de correcte werking.

Updated
Dec 08 at 09:51pm CET

We gaan starten met het uitschakelen van alle geautomatiseerde functies van de praktijksoftware. Taken zoals het verzenden van herinneringen zullen na het onderhoud worden ingehaald.

Created
Dec 08 at 09:45pm CET

Op donderdag avond 8 december zullen we onderhoud plegen aan de server waarbij we de serversoftware een upgrade geven. Daarmee zorgen we er voor dat onze diensten ook in de toekomst soepel, snel en veilig aangeboden worden.

Naar verwachting zal de praktijksoftware tussen 22:15 uur en 23:15 uur gedurende een half uur niet beschikbaar zijn. Wanneer de server weer beschikbaar is zullen we de functionaliteiten nogmaals testen om zeker te zijn van een foutloze upgrade.